Blanka

Történések és fontos részletek. Keress magadnak kedvencet, kövesd a sorsát híreinken keresztül.
Trixi
Hozzászólások: 58
Csatlakozott: 2017.05.11. 20:43
Kapcsolat:

Blanka

Hozzászólás Szerző: Trixi » 2017.06.24. 22:20

Blanka 2014.02.25-én került az Ebremény gondozásába. Segítségkérést kaptunk Halásztelekről, mivel január eleje óta ott kóborolt. Rendkívül félénk volt, megközelíteni nem tudták. A bejelentők próbálkoztak Sedalinos elkábítással, de nem jártak sikerrel. Végül altatólövedékkel kellett kilőni. Egyből a Felicavet Állatkórházba került. Chipje nem volt. Nyakörvet, pórázt nem ismerte, nagyon nehezen szokta meg a sétákat. 2014. február 28-án átesett az ivartalanításon, akkor derült ki, hogy vemhes volt. 2014. március 7-én a kórházból panzióba költözött. 2014. április 6-án került mellé Enzo, akit az Illatos útról mentettünk. Ő szintén nagyon félénk, így egymásra találtak és szinte elválaszthatatlanok lettek. Blanka 2015-ben gazdisodott, de még aznap délután átugorta a kerítést és megszökött. Csodával határos módon megtaláltuk Vikivel, ezt írtam 2015. április 12-én a fórumunkra:
„Életem egyik legszörnyűbb és egyben az egyik legmeghatóbb története volt a mai...
Az úton folyamatosan nyugtattam Vikit, éreztem, hogy elő fog kerülni Blanka. Miután odaértünk Sülysápra, elindultunk autóval és bolyongtunk az utcákon. Mindenhol megálltunk, ahol embert láttunk és megkérdeztük, nem látták-e. Rengeteg emberrel beszéltünk, de nem tudtak segíteni. Aztán az egyik háznál 2 fiatalember elmondta, hogy kb. 10 perce rohant el a házuk előtt. Viki kérte, hogy segítsenek, ezért az egyikük beült hozzánk és mutatta az irányt, amerre látták elszaladni. Kimentünk egy földúton a szántóföld közepére, kiszálltunk és kiabáltuk Blanka nevét. Közben az úton láttam egy fekete kutyát, de meggyőztek, hogy az egy puli. Eltelt egy kis idő, majd a puli közelében, messze tőlünk megláttuk Blankát, ahogy éppen két kutya üldözte. Viki elkezdett szaladni felé, én a kocsinál maradtam. Blanka sokkosan menekült Viki elől. Szerencsére felém futott, ki a betonútra. Viki szaladt vissza a kocsihoz, én meg rohantam Blanka után. Közben Viki utolért és felvett a kocsival. Ezután autós üldözésbe kezdtünk. Szerencsénkre a kutyák továbbra is kergették Blankát, így tudtuk, hogy merre rohan. Szörnyű volt a tehetetlenség, iszonyú érzés volt, ahogy fejvesztve menekült elölünk is. Több utcán át követtük. Aztán hirtelen megállt, mire Viki kipattant az autóból. Még akkor sem ismerte meg, tovább akart rohanni, de egy pillanatra elbizonytalanodott és aztán boldogan odaszaladt hozzá. Vittem a pórázt és ő boldogan ugrott be a kocsiba. Bevallom, sírtunk az örömtől. Aztán úgy csóvált percekig, hogy a farka folyamatosan dobolt az ülésen. Több mint 2 kilométerre volt onnan, ahonnan elszökött.
Természetesen nem hagytuk ott, már újra a Strázsában van. Amúgy a hely nagyon jó, csak nem Blankának való, majd ajánlunk másik kutyát.„

Blanka az egyik legrégebbi gazdikeresőnk, majdnem 3 és fél éve vár. Már nem félénk, örömmel sétál, hempereg, bújik, pacsit oszt. Ő egy csodaszép 7 év körüli német juhászkeverék kislány. Enzoval 3 éven át osztoztak egy kennelen, míg 2017.06.03-án gazdisodott Enzo. Nagyon szeretnénk neki is szerető gazdit, de legalább egy ideiglenes befogadót találni. Segítsetek! Érdeklődni iránta a 06 30 444 16 82-as számon lehet.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Halásztelken a befogása előtt:

Kép

Blanka teljes történetét elolvashatjátok az előző fórumunkon. Sajnos néhány kép viszont elveszett a fórummentés során.

Blanka topicja

Trixi
Hozzászólások: 58
Csatlakozott: 2017.05.11. 20:43
Kapcsolat:

Re: Blanka

Hozzászólás Szerző: Trixi » 2017.07.03. 21:31

Csodás hírünk van! Blanka ma ideiglenes befogadókhoz költözött. 3,5 éven át élt egy kennelben Enzoval, de ő egy hónappal ezelőtt gazdihoz költözött. Most végre Blankára mosolygott a szerencse. Egy fiatal pár vállalta, hogy a gazdisodásáig mehet hozzájuk. Nagy ház, nagy kerttel, kényeztetés és sok séta vár rá a Duna parton. Hatalmas köszönet Editéknek, amiért őt választották! Már csak egy gazdi hiányzik. Érdeklődni iránta a 06 30 444 16 82-as számon lehet.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Trixi
Hozzászólások: 58
Csatlakozott: 2017.05.11. 20:43
Kapcsolat:

Re: Blanka

Hozzászólás Szerző: Trixi » 2017.07.05. 20:10

Máris kaptunk képeket Blankáról. Nagyon jó dolga van. :-)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Válasz küldése

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég