Houdina

Történések és fontos részletek. Keress magadnak kedvencet, kövesd a sorsát híreinken keresztül.
Trixi
Hozzászólások: 58
Csatlakozott: 2017.05.11. 20:43
Kapcsolat:

Houdina

Hozzászólás Szerző: Trixi » 2017.05.14. 15:56

Houdina az egyik XVIII. kerületi erdőben láncon élt nagyon rossz körülmények között hajléktalan gazdáival. Őt és 3 társát, Balzsamot, Yokot és Janikát tőlük mentettük 2016. szeptemberében. Houdina 2 év körüli ivartalanított kislány. Kutyákkal barátságos, emberektől eleinte tart, de ha feloldódott, akkor barátságos és kedves. Jelenleg ideiglenes befogadónál él. Oltott, chipezett, ivartalanított. Érdeklődni utána a 06304441682-es telefonszámon lehet.

Kép

Trixi
Hozzászólások: 58
Csatlakozott: 2017.05.11. 20:43
Kapcsolat:

Houdina

Hozzászólás Szerző: Trixi » 2017.05.14. 20:00

Jelige: "Tömör szeretet ajándék kutyával."
Röviden Houdináról. Szőke bundájú, szőke szemöldökű rózsaszín orrú életvidám, szeretre éhes, nagyon szép és vicces kutya (sokszor mesél vicceket).
Maga 2,5 évévvel még mindig kajla így mikor vidám (mindig) akkor egy tündéri, de iszonyatosan vicces lélek. Magához és a gazdihoz való esze is meg van. Sajnos eléggé sanyarú sorsa lehetett, mert bizonyos szituációkban lesi, hogy éppen mit csinált rosszul és mikor kap ki. De már jó ideje semmilyen erőszak nem érte így emlékei halványodnak ember szeretette egyre nagyobb. Ha tehetné minden kutyához oda rohanna és körbe rohanná vele a földet minden égtáj fele.
Szeretsz kanapén üldögélni? Felmehet melléd? Akkor elég sokszor elfogsz olvadni a kúszó mutatványától, ha teheti akkor bebújik a hónod alá. Szeretné, hogy ha lenne a leendő gazdinak egy simogató robotja, de ha nincs az se baj, csak mindig lehessen mellette.
Sajnos a cicák számára nem barátok, hanem játék eszközök, így sajnos cica mentes környezetbe költözne. Ha teheti akkor egésznap rohangálni ezért örülne egy kinti-benti tartásnak, de tudja, hogy lakásban nem okozunk kárt így ott szépen viselkedik. Néha túlságosan is unatkozik ekkor, ha van egy rossz helyen felejtett papír akkor bezony neki áll olvasni, legalábbis Ő olvasásnak nevezi. Hiába volt egy hippi életszakasza amikor utcán élt, szereti a puhát és a meleget, szeret sunyin fellopódzni az alvó gazdi mellé az ágyban. Reggelente teljes ökoszisztémában az ébresztő órával megy és üdvözli, akit kell, nem jelent neki gondot, ha nem bírsz felkelni és csak nyomogatod a „szundit” addig Ő csendben visszamegy a helyére és mikor újra megszólal az ébresztő felpattan és segít ki kelni az ágyból.

Szóval Houdina egy nagyon vagány csaj, aki farkát, fenekét behúzva szélsebesen tud fogócskázni.
Ha esetleg érdekelne akkor
Egon Richárd Tőrös +36703172589 hello@torosegon.com
Ebremény Kutyavédő Egyesület +36304441682 ebremeny@ebremeny.hu

Kép

Kép

Kép

Kép

Trixi
Hozzászólások: 58
Csatlakozott: 2017.05.11. 20:43
Kapcsolat:

Re: Houdina

Hozzászólás Szerző: Trixi » 2017.07.02. 22:45

Houdinának tegnap látogatói voltak. Szerdán újra mennek hozzá, úgyhogy drukkokat kérünk! :-)

Kép

Válasz küldése

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég