Amire szükségünk van

Hivatalos bejelentések, kérések helye
Trixi
Hozzászólások: 58
Csatlakozott: 2017.05.11. 20:43
Kapcsolat:

Amire szükségünk van

Hozzászólás Szerző: Trixi » 2017.06.24. 19:59

Ahogyan támogathatod Egyesületünket:
- Kutya örökbefogadása: Legjobban annak örülünk, ha egy-egy védencünk végre szerető otthonba kerülhet.
- Pénzadomány: Akár 100 Ft is segíthet, hiszen sok kicsi sokra megy!
- Étel kutyáink számára: Szívesen fogadunk száraztápot, kutyakonzervet, jutalomfalatokat.
- Bárminemű állatgyógyászati készítmény: Kullancs- és bolhairtó szerek, gyógyszerek, vitaminok.
- Tárgyi adományok: Legnagyobb szükségünk nyakörvekre és pórázokra van, de szívesen fogadunk minden kutyatartáshoz szükséges eszközt, játékot is.
- Pokrócok, törölközők, nagy rongyok: Folyamatosan arra törekszünk, hogy védenceink tiszta, puha, meleg fekhelyen pihenhessenek.
- Szállítás: Kutyáink, esetleg adományok fuvarozása.
- Aukcióra felajánlott tárgyak: Hamarosan aukciót szeretnénk indítani. Jól jön bármilyen megunt, már nem használt dolog, eszköz, dísztárgy, amire már nincs szükségetek, de másnak esetleg pont ez hiányzik az otthonából. Az eladásból befolyt pénz Egyesületünket támogatja.
- Ideiglenes befogadás: Átmeneti gondozást jelent családi körülmények között, míg a befogadott kutya végleges otthonra nem talál.
A legtöbb eb, aki hozzánk kerül valamilyen szinten sérült. Van, aki hetek óta az utcán élt kitéve az emberi gonoszságnak és az időjárás viszontagságainak. Olyan is akad, akit a gazdája hanyagolt el, rosszabb esetben súlyosan bántalmazott. Az Illatos útról és más gyepmesteri telepekről is mentünk, ezeken a helyeken köztudott, hogy a kutyák egy apró kennelbe vannak bezárva és még sétáltatási lehetőség sincs számukra. Árváinknak határtalan szüksége van a figyelemre, törődésre és szeretetre, amit leginkább családi környezetben kaphatnak meg. Éppen ezért keresünk olyan önkénteseket, akik átmeneti időre vállalják az általuk kiválasztott kis lélek gondozását és szocializálását mindaddig, míg a megfelelő gazdi jelentkezik és védencük végleges otthonába költözhet. Természetesen a kutya mindennemű ellátását az Egyesület finanszírozza, de örömmel vesszük, ha az ideiglenes befogadó átvállalja a felmerülő költségek egy részét.
Te is legyél ideiglenes befogadó és add vissza egy hányattatott sorsú kutyus hitét az emberekben!
- Sétáltatás: Azon kutyáink, akiket nem sikerül családoknál elhelyeznünk, kutyapanzióban töltik napjaikat. Ők egytől-egyig nagyon hálásak minden rájuk irányuló figyelemért, törődésért és simogatásért. Nagyon szeretnek egy kicsit kizökkenni a mindennapok monotonságából és hatalmasat sétálni a liget fái alatt. Pontosan e miatt keresünk sétáltatókat.
...és végezetül a segítségnyújtás jutalma nem más, mint egy hálás szempár, bújás, hízelgés és sok-sok kutyapuszi.
Válasz küldése

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég